Gulvkanonen – find altid flere priser på gulvafslibning

19 april 2021 Camilla Skøtt
image

editorial

Det er altid lidt svært, når der skal indhentes priser fra en håndværker. For hvad kan du forvente, og hvordan ved du, at prisen er fair? Vi har talt med Gulvkanonen, som er et landsdækkende gulvafslibningsfirma om netop den problemstilling.

Skal du have fat i en tømrer, en murer eller måske en gulvsliber? Uanset hvad er det altid lidt svært, når det kommer til det med pengene. Vi talt med Gulvkanonen for at få en idé mon, hvordan man griber det med tilbud an, og det er heldigvis ikke så svært. 

Først og fremmest: Gulvkanonen priser er som alle andre priser fra håndværkere, der kan deres fag, og som tilbyder en god service og en høj kvalitet; de er fair. Men det kan vi jo sagtens sige – hvordan ved du, at det er rigtigt?

Indhent flere tilbud

Det bedste du kan gøre, hvis du er usikker, er at indhente flere forskellige tilbud. På den måde har du noget at sammenligne med – og det gælder både, når det kommer til prisen, men også i forhold til kvaliteten.

Med muligheden for at sammenligne kan du sikre dig, at prisen er markedssvarende, og så ved du i hvert fald, at du ikke betaler mere, end arbejdet er værd. Betyder det så, at det er det billigste tilbud, der er det bedste? Nej, ikke nødvendigvis. Det kan faktisk sagtens være omvendt – det kommer helt an på, hvad du vægter højest.

Det billigste tilbud KAN være af en ringere kvalitet end det dyreste. Når vi skriver “kan” med store bogstaver, skyldes det, at det ikke nødvendigvis er sådan, det hænger sammen. Måske har det billigste firma bare en anden måde at prissætte eller styre forretningen på, og det afspejler sig i priserne. Vil du kende svaret, kan du bare spørge – de fleste har absolut intet i mod at svare.

Flere Nyheder