Gulvkanonen – derfor er det en god idé at indhente flere tilbud

19 april 2021 Camilla Skøtt

editorial

Når gulvet skal slibes, er der ikke grund til at bruge flere penge, end du behøver. Derfor kan du med fordel indhente flere forskellige tilbud, så du sikrer dig den bedste pris i forhold til den kvalitet, du efterspørger. Læs med, og find ud af hvorfor.

Har du hørt, at du altid bør indhente tre forskellige tilbud, når du skal have en pris på et stykke arbejde, der skal udføres i dit hjem? Så har du hørt helt rigtigt. Vi har spurgt Gulvkanonen, der udfører gulvafslibning i hele landet, om de kan forklare, hvorfor det er sådan.

Og det kan de godt:

“Det skyldes helt enkelt, at du – hvis du kun indhenter ét tilbud – ikke kan være sikker på, om prisen er markedssvarende. Samtidig har du heller ikke en mulighed for at vurdere på kvaliteten, hvis du ikke har noget at sammenligne med. Med tre forskellige tilbud kan du sammenligne på tværs, og hvis priserne er nogenlunde ens, ved du også, at de svarer til det, det faktisk koster. Er der store forskelle i priserne, kan du spørge ind til det – der er som regel en årsag til, at nogle er dyrere/billigere end andre.”

Vær opmærksom på dine behov

Har du fået de famøse tre tilbud, skal du nu til at vælge, hvilket et af dem du skal gå med. Her er det vigtigt, at du ved, hvad du har brug for. Går du efter det billigste tilbud, risikerer du lidt på kvalitetskontoen – vælger du derimod det dyreste tilbud, skal du i sagens natur bruge flere penge. Men de ekstra penge kan være godt givet ud, hvis du skal bo i din bolig i mange år.

Så for kort at opsummere: Indhent altid tre forskellige tilbud, når du skal have lavet noget. Og vælg det, der stemmer bedst overens med dine behov.

Flere Nyheder