Få en gulvafslibning af landsdækkende gulvfirma

19 April 2021 Camilla Skøtt
image

editorial

Det er svært at vælge blandt de mange håndværkere, der tilbyder at assistere dig på forskellig vis med opgaver i hjemmet. Leder du efter en fagmand, der kan slibe dine gulve, bliver det ikke lettere – for spørgsmålet er, hvor du skal begynde din jagt?

Lokal, regionalt eller nationalt? Det er det store spørgsmål, når man skal have lave noget i hjemmet. De fleste af os har tendens til at søge lokalt, fordi vi tænker, at det ikke nødvendigvis er noget for en stor, landsdækkende virksomhed at udføre en mindre opgave i vores hjem – i den sammenhæng er vi måske blot en lille fisk i vandet.

Men når det kommer til gulvafslibning, er det faktisk lidt ved siden af. Vi har talt med Gulvkanonen, der er et landsdækkende gulvfirma, og her er det netop de små, lokale kunder, de servicerer. Og det er ligegyldigt, om de bor i Skagen eller Gedser.

Hvordan hænger det sammen for et landsdækkende firma?

Når nu Gulvkanonen har hovedsæde i København, hvordan kan det så overhovedet svare sig for dem at slibe gulve i Skagen, tænker du måske. Det må da koste alverden i kørsel. Men nej, sådan er det ikke. 

Hele hemmeligheden bag en forretning som Gulvkanonens er, at de enkelte gulvslibere kører ud fra deres eget lokalområde. På den måde er de altid tæt på kunden, og på den måde får du som kunde faktisk det bedste fra to verdener; en skarp pris der matcher markedet, men også hjælp fra en lokal håndværker, der kender til det område, du bor i.

Så – for at tage spørgsmålet i indledningen; hvor starter du din jagt, når du skal finde en håndværker? Vores anbefaling er internettet. Og du kan sagtens søge på lokalt, regionalt og nationalt for du skulle gerne blive præsenteret for de bedste af slagsen, uanset hvordan du griber det an.

More articles