Vil du blogge på fuldtid eller bare for sjov?

31 marts 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det skorter næsten ikke på, hvor mange mennesker der blogger nu om dage.

Tidligere kaldte man den slags for onlinedagbøger, men det krævede så også, at man havde en stationær computer at arbejde på, der var begrænsninger med at lægge billeder og videoer op, og man havde som regel en dårlig internetforbindelse, samt at brugerfladen på det sted, man lavede ens dagbog, ikke var så intuitiv.

Nu har det udviklet sig så langt til, at man kan bestille en blogger! https://wordpens.com/hyr-en-blogger/

Senere blev tingene stabile og mobile nok til, at man kunne lave en dagbog på farten, der var aktuel og hurtigt opdateret.

Igen senere begyndte mange forretninger at satse på nethandel, hvor det tidligere havde været et supplement.

Og så kan vi springe helt frem til, at der er folk, der er blevet kendte på at blogge, og i forvejen kendte kan blogge og ende med at leve af det.

Men er det også din hensigt med din blog?

Du blogger måske bare for sjov

Vi lever samtidig i en tid, hvor man ikke skal forsøge sig med for meget, før man forventer, at det skal blive en succes. Specielt hvis man begiver sig ud i et felt, hvor man generelt ser mange mennesker leve professionelt af det eller har drømme om at gøre det stort.

Det flugter dårligt med Janteloven, hvor man får at vide, at man ikke skal tro, at man er noget; men samtidig er der et pres fra omgivelserne om, at man skal lægge en gigantisk indsats i tingene og helst ikke fejle.

Så hvis du begynder at blogge, vil mange hurtigt se på, hvor mange følgere du har, om du er sponsoreret, og om du kan leve af det.

Men måske er det ikke din strategi med din blog, for du vil bare have det sjovt med at skrive den og måske bare mest for din egen skyld – og så er det sjovt, hvis andre læser med.

Flere Nyheder