Stå stærkere hos søgemaskinerne med skarpe SEO tekster

05 april 2021 Astrid Pedersen

Er du træt af at din online shop eller dit corporate website konstant bliver sejlet agterud i forhold til konkurrenterne? Ligger din hjemmeside nærmest permanent og roder rundt på side tre eller fire på de mest relevante søgeord – og smitter dette synligt at på tilstrømningen af leads eller potentielle kunder til sin webshop eller dit website? Så er din SEO med sikkerhed ikke helt i top.

Du bør sørge for ikke alene at skabe, men også vedligeholde, stærk SEO på dine sider. SEO er nemlig ikke et varigt forbrugsgode, men kræver regelmæssig opdatering af indholdet på din side således at dette til hver en tid er aktuelt og relevant. Og du bør først og fremmest sørge for at have de skarpeste SEO tekster på samtlige sider.

Hvad er SEO tekster og hvad betyder de for mit salg?

SEO – Search Engine Optimization – er alfa og omega for din lead generering eller kunde tilstrømning via søgemaskiner så som Google og Bing. Din hjemmeside er praktisk taget intet værd i forhold til søgemaskinerne hvis den ikke kan præstere et vist niveau når det handler om SEO.

SEO opnås først og fremmest gennem vedkommende og velskrevet tekst indhold som kan fortælle søgemaskinen hvad det er du sælger og der igennem hvilket kunde segment som du henvender dig til. Kun på den måde kan eksempelvis Google vide at din hjemmeside skal fremhæves i søgninger på de keywords du har specificeret. Og så kan du blive fundet af kunder eller leads som har interesse for dine produkter eller ydelser.

SEO tekster er således utroligt vigtige for din online salgs eller promoverings kanal. Derfor bør du få disse udfærdiget af en dygtig SEO tekstforfatter. Du kan finde et udvalg af professionelle tekstforfattere og SEO skribent hos det danske content marketing bureau Wordpens – se mere på wordpens.com

Flere Nyheder