Sådan finder du bedst prisen for en gulvmand

27 April 2021 Silje Hansen

editorial

Er tiden ved at være inde til, at du skal bruge en gulvmand til at opfriske gulvene i en bolig? Så er du sikkert ret nysgerrig på, hvad arbejdet kommer til at koste. Det er nemlig ingen hemmelighed, at det kan være en dyr fornøjelse at få et gulvfirma ud. 

Herunder får du flere bud på, hvordan du bedst finder prisen for en gulvmand. 

Måder du kan finde prisen for en gulvmand

Ræk ud til lokale gulvfirmaer 

Det første du kan gøre er, at du udvælger et par lokale gulvfirmaer, hvis hjemmeside du kan kigge mere på. Du kan nemlig finde firmaer, som oplyser deres priser her. Det kan være enten være i form af en timepris eller en pris/kvadratmeter. 

Du skal naturligvis være opmærksom på, at prisen kan variere alt efter den behandling, der skal laves. 

Indhent et uforpligtende tilbud

En anden ting du kan gøre er, at du indhenter en håndfuld uforpligtende tilbud. Her kan du fortælle mere omkring det arbejde, der skal udføres, og gulvmanden kan spore sig ind på, hvad det kræver at nå i mål. 

Undersøg Gulvkanonen priser

En tredje ting du bør overveje er, at du rækker ud til Gulvkanonen, som tilbyder deres hjælp i mange dele af landet.  På deres hjemmeside finder du en hel side omkring Gulvkanonen priser og eksempler på, hvad forskellige behandlinger koster. På den måde kan du relativt hurtigt få en fornemmelse af, hvad hjælpen vil koste, når du benytter dig af dette firma. På deres hjemmeside kan du også blive klogere på forskellige faktorer, der kan være med til at påvirke din endelige pris. 

Hvis du til en start vælger at følge de forskellige tips herover, så kan du relativt hurtigt finde frem til en pris på den opgave, du ønsker hjælp til. For det kan klart anbefales, at der aftales en pris, før arbejdet begynder.

More articles