Nye døre – mindre støj

16 May 2022 Lotte Hindsberg

Har du et hjem, hvor du kan høre, hvad dine familiemedlemmer tænker, eller hvor du kan høre dem slå en prut, bør du overveje at få undersøgt dine døre. Der er meget støj at spare ved at få udskiftet dine døre forudsat at dem du har er celledøre.

Få dem udskiftet med massive døre og med nye karme. Det er især døre ind til køkkenet, badeværelset, bryggers og til børne- og soveværelset du skal overveje at få udskiftet. Du kan se flere eksempler på klarfonster.se. I rum som loft eller kælder, hvor du ikke kommer ofte, er der ingen grund til at bruge penge på de noget dyrere massive døre.

Dörrar

Få mere lys

Du kan når du skal have udskiftet dine døre overveje, om de skal have et andet visuelt udtryk. Du kan med fordel få døre med glas i og få mere lys ind. Det har den ekstra fordel, at du kan holde øje med dine børn. Det er markant nemmere end at få lavet et hul i din væg til et ekstra vindue.

Det er også muligt at få et spejl på døren ind til dit badeværelse. Det vil spare dig plads. Du kan også vælge at få lavet en dør, hvor du kan skrive med kridt ind til dit køkken og måske også ind til børneværelset. Her kan du også være modig og vælge en dør i en anden farve. 

Inden du vælger døre, kan du med fordel få råd og vejledning af din tømrer. Han har den rette uddannelse og erfaring. Måske kan du samtidig få lavet en dør, der er større end den nuværende. Eller du kan få lavet fastkarm vinduer ved siden af dine døre, så der kommer mere lys ind. Du kan også vælge at få lavet et vindue i dit tag og få mere lys ind den vej.

More articles