Margueritsmykker – en tidløs, relevant og ikonisk klassiker

09 October 2019 Pernille Skovgaard

editorial

Med sine snehvide blade og solgule midte, har den smukke og fine marguerit været Danmarks nationalblomst. Dette siden 1987, og årsagen er at finde hvis man dykker ned i det Danske Kongehus’ historie, hvor vor nuværende dronnings mormor, fra hvem hun har fået sit navn, blev kaldt “Daisy”; engelsk for “marguerit”.

De fleste både kender og elsker marguerit smykker, der efterhånden fås i et væld af modeller – og nye kommer hele tiden til. Derfor bliver den traditionelle smykkelinje ved med at være relevant – dog kan der argumenteres for, at originalen også altid vil være det, da designet er ikonisk, eviggyldigt og tidløst.

Hos fangels.dk tilbydes du et kæmpe udlvalg; halskæder, øreinringe, armbånd og fingerringe. Leder du efter en gave til dig selv eller én, du har nær, så vil du altså med garanti ikke gå forgæves. Hvad enten du er til guld eller sølv kan dit ønske også opfyldes  – desuden finder du også både hvid og sort emalje.

Det er oplagt at samle på margueritsmykker – du kan mixe og matche, også med andre smykker. Du kan bruge dem til både hverdag og fest, de passer til både jeans og aftenkjoler.

Et bud på en særligt smuk model er “Lund Copenhagen Marguerit Collier 36 mm. med zirkonia” , forgyldt med hvid emalje. Påsat er smukke zirkoner, der er brugt i smykker siden det 6. århundrede – først af artisanere fra Italien. Navnet menes at udspringe i det arabiske “zar”, det betyder guld, og “gun”, der kan oversættes med farve.

De har en skøn og livfuld glans – næsten som var det ægte diamanter.

Find denne model og mange flere hos fangels.dk. Handler du online, sparer du altid hele 10%, men du kan også besøge butikken, hvor du vil blive mødt af smilende, søde og servicemindede ansatte, der altid er klar til at hjælpe og inspirere. 

More articles