Lad professionelle fagfolk hjælpe med installering af robotplæneklipper

16 februar 2021 Astrid Pedersen

Havearbejde er for de fleste mennesker lig med ren terapi. Det er hyggeligt at gå og rode i jorden, fjerne ukrudt, sætte løg, så frø og plante buske og træer for at se det hele spire og gro, når solen rigtig får fat og sommeren er ovre os.

Hvad de færreste have ejere dog synes er en fest er græsslåning – især hvis der er tale om en have med græsplæne af en vis størrelse. Det at slå græs er så langt fra nogen videre inspirerende tjans. Og derfor vælger flere og flere bolig ejere da også at overlade denne til en smart robotplæneklipper.

Hvad kan en robotplæneklipper, som jeg ikke selv kan?

Måske er du skeptisk ved tanken om at investere i en robotplæneklipper. Det kan godt virke ubetryggende at skulle sætte en robot til at slå græsset.

Først og fremmest vil man jo gerne have at plænen bliver flot at se på, uden helligdage – og frem for alt uden skader. Men her kan du være ganske rolig. En robotplæneklipper anno 2021 er så vel designet at den uden problemer vil kunne klare græsslåningen lige som godt som – hvis ikke bedre end – hvad du selv ville kunne præstere med en manuel plæneklipper.

Din robotplæneklipper vil kunne indstilles til at klippe græsset i nøjagtig den højde du ønsker. Og med korrekt nedlagt kanttråd til robotplæneklipper kan du være sikker på at plænens kanter kommer til at stå ganske skarpe og fine, som havde du været efter dem med en kant trimmer.

Få hjælp til korrekt installering af robotplæneklipper

Hvis du er i tvivl om hvorledes du skal håndtere nedfræsning af kanttråd til robotplæneklipper, eller hvordan du skal indstille din robotplæneklipper ved hjælp af den medfølgende app kan du få hjælp hos den danske service virksomhed Kabelnedlægning.dk – læs mere på kabelnedlaegning.dk

Flere Nyheder