Hvorfor du skal have slebet dine gulve

17 October 2021 Steffen Petersen

editorial

Når du får slebet dine trægulve, bliver der i processen fjernet slidte og beskadigede overflader.  Fordelene ved at få dit gulv slebet er bl.a., at du får et gulv med et bedre udseende. Gulvslibning kan herudover også fjerne skader og slid på gulvet, og resultatet er en ny finish, som om gulvet var helt nyt. Derfor skal du overveje at få slebet dit gulv. Læs med i det her indlæg, hvor vi vil komme mere omkring, hvorfor du bør få slebet dine gulve. 

 

 

1. Det øger værdien af dit hus

Hvis du får vedligeholdt dine gulve ofte, så kan det faktisk være medvirkende til, at dit hus stiger i værdi. Hvis du har trægulv, der er holdt pænt, så kan din ejendomsmægler godt inddrage det som en del af husets overordnet værdi. Så hvis du gerne vil sikre en god handel på dit hus, så kan du overveje at få ordnet dit gulv jævnligt, så det ser pænt og nydeligt ud. 

Hvis du gerne vil have tilset dine gulve for service eller få dem slebet, så kan du besøge: https://dbf-gulvservice.dk/gulvafslibning-vesterbro/ 

 

2. Det kan give stuen et nyt look

Hvis du overvejer at gå slebet dine gulve, vil du bemærke hvor stor en effekt det kan have på din stue. Din stue kan komme til at se helt ny ud, med pæne og glatte overflader. Hvis du har en ældre bolig, med meget gamle og triste gulve, kan det være gulvet trænger til et friskt pust. Du kan finde diverse gulvfirmaer, der kan hjælpe dig gennem processen med professionel håndtering og rådgivning. Måske du skal have lagt nye gulve, da de gamle er blevet rådne eller trænger til at blive skiftet. 

 

3. Det gør rengøringen lettere

Hvis du har gulve, der bare ikke vil blive rene, så kan gulvslibning hjælpe dig til glattere overflader. På denne måde kan det blive nemmere for dig at rengøre gulvet og fjerne alt det snavs, der har været mellem revnerne i længere tid. Med et ny slebet gulv kan du gå rundt i strømpefødder uden at skulle være bange for, at gulvet river strømperne. 

 

 

More articles