Giv en elegant halskæde i gave

17 June 2020 Astrid Pedersen

editorial

Det er ikke altid lige nemt at finde det rette smykke – især ikke når man ikke er 100% inde i modtagerens stil og smag. Står du for at skulle begave studinen, den kommende brud eller konfirmanden med et stilfuldt smykke, går du dog sjældent galt i byen med en smuk og eksklusiv halskæde – eventuelt med et flot vedhæng.

Hvilken slags halskæde er moderne?

Når du kigger efter klassiske elegante smykker, bør du ikke tænke så meget på hvad der er oppe i tiden lige nu. Et smykke er ikke et stykke sæson mode, som skal skiftes ud hvert år. Et smykke er en investering, forstået på den måde at det skal kunne bruges sammen med mange forskellige typer outfit, og dermed være gangbart i flere sammenhænge. Derfor bør du gå efter de stilfulde og tidløse smykker fra kendte designhuse – også når du er i markedet efter en halskæde til den helt specielle kvinde i dit liv.

Her falder det så heldigt at nogle af de mest kendte og veletablerede smykke designere faktisk er danske af ophav. Blandt de højest profilerede smykkehuse herhjemme finder du Georg Jensen, Heiring, Hultquist, Mads Z., Nordahl Andersen, Nordgreen Copenhagen, Jeberg Jewellery, Julie Sandlau, Line & Jo, Scrouples Jewellery, Sif Jakobs, Susanne Friis Bjørner, byBiehl Ole Lynggaard Copenhagen og Blossom Copenhagen. Hos disse designere og fabrikanter kan du finde de smukkeste og mest eksklusive smykker, her under halskæder og vedhæng til disse.

Har du ikke mod på st skulle gennemtrawle alle byens smykke butikker for at finde den perfekte halskæde, kan du med fordel gå online. Den velassorterede smykke butik Carat Diamanter har en webshop, i hvilken et bred udvalg af smykker fra oven for nævnte designere kan findes. Du kan se samtlige smykke kollektioner i den online shop på hjemmesiden https://caratdiamanter.dk/smykker/halskaeder og finde den perfekte halskæde her

More articles