Foden skal placeres uden smerter på en fodplejestol

08 marts 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Kender du det med, at du går ned ad en gade, og så vrikker du pludselig om på foden?

Det har mange af os prøvet før, og de af os, der har prøvet at brække foden før, ved også, at man med det samme kan mærke, om foden er brækket eller ej.

Det er den så ikke i dette tilfælde, men det gav et jag i foden, der blev skudt lidt op i benet.

Det aftager sig umiddelbart i smerteintensitet, så du går videre og kan da godt mærke, du lige havde et uheld med foden, men det føles ikke alarmerende.

Men da du så skal stå på en bestemt måde eller dreje rundt, så kan du godt mærke, at den er gal med foden, og at du dårligt kan støtte dig på den, så du må hurtigt sidde ned, så du kan få pusten og lade smerten gå væk.

En fod skal ikke lægges dårligt på en fodplejestol

Det aftager umiddelbart ikke med det samme med at gøre ondt i længden, så det bedste er nok at komme til lægen for at få tjekket, hvad der er galt med den.

Du overvejer også at tage på skadestuen og måske ringe først, da det godt nok gør ondt, når du sidder stille og har foden sat på en forkert måde.

Med tiden finder man frem til, at du skal have fodpleje, hvilket kan være i form af massage og måske hjælp fra en kiropraktor, der kan rette op på din skavank, og måske skal du lave nogle øvelser, der kan få din fod tilbage til at fungere optimalt igen.

Når dette skal ske, så skal din fod være placeret på en god fodplejestol.

Sådan en kan man få til sin klinik her: https://www.altermed.dk/da/fodplejestole-c-59/ 

Eventuelt kan du også få den til hjemmet.

Det kan gøre lidt ondt, hvis du ligger forkert med foden på den, og nogle gange er det bare nødvendigt, men i længden skal den gerne ligge, så det ikke gør ondt.

Flere Nyheder