Find din nye tandlæge i dag

26 oktober 2019 Maria Laugesen
Find din nye tandlæge i dag

Vi får alle behov for at gå til tandlæge flere gange i løbet af vores liv, og det anbefales faktisk at du får et tandlægeeftersyn 1-2 gange om året for at sikre at dine tænder er sunde og raske samt for at forebygge problemer. Det er nemlig både billigere, mere effektivt og mere behageligt at forebygge problemer end først at løse dem, når de er opstået. Ved at passe dine regelmæssige tandeftersyn kan du forebygge huller i tænderne, betændelse og andre problematikker, ligesom det er med til at holde din tandhygiejne god.

Det er vigtigt, at du har tillid til din tandlæge. Det kan for mange nemlig virke lidt grænseoverskridende, skræmmende eller ubehageligt at gå til tandlægen og få lavet diverse behandlinger inde i munden. Derfor er det enormt vigtigt, at du finder en tandlæge, som du stoler på, og hvor du føler dig komfortabel. Det vil gøre dine fremtidige tandlægebesøg meget mere smertefri.

Hos PLUS1 får du tandlægebehandling af højeste kvalitet, uanset hvad du kommer med. De kan klare alt fra de gængse eftersyn og tandrensninger til rodbehandlinger og andre mere krævende behandlinger. Deres arbejde udføres efter højeste faglige kvalitet, og personalet er altid opdateret på nyeste viden ved hjælp af interne og eksterne kurser samt diverse efteruddannelse. Derfor kan du føle dig i trygge hænder, når du lægger dig på briksen.

www.plus1.dk kan du læse mere om deres klinikker, som befinder sig over et større område på Sjælland. Her kan du se priser, læse om de forskellige behandlinger, og ikke mindst vælge at skifte tandlæge. De står klar til at hjælpe dig med både akutte problemstillinger og almindelige tandlægebehandlinger, og de tager imod alle patienter med et smil og et mål om at levere den bedst mulige behandling hver eneste gang. Kontakt dem i dag og hør mere.

Flere Nyheder