Find den billigste pris på at få din pakke sikkert frem

09 november 2018 Emilie Ann Jacobsen

editorial

Skal du sende en pakke til en adresse i Danmark eller i udlandet, er du sikkert på jagt efter det firma, der kan gøre det billigst muligt. Men hvordan finder ud lige frem til dem? Det kan komme til at tage meget tid for dig at sidde og se på priser på de forskellige fragtfirmaers hjemmesider og sammenligne dem på kryds og tværs. Måske er der et firma, der er billigst på et punkt, men er dyrere i forhold til andre punkter. Det kan for eksempel være alt efter, hvor stor en pakke du skal sende. 

For at gøre det nemmest muligt for dig selv er det en god ide, at du går ind på hjemmesiden pakke.dk. Det er en sammenligningsside, hvor de sammenligner priserne på de forskellige pakkefirmaer. Det er med til at gøre, at du langt nemmere kan finde frem til den rigtige pris. Dermed behøver du altså ikke at bruge nogen tid på at lave din egen research. Du kan bare gå ind på siden, taste målene på pakken ind, og hvor den skal sendes fra og til, så får du det firma, der leverer den billigste pris. 

Hvis det for eksempel er firmaet TNT, der har vist sig at være den billigste flere gange, når du har søgt, kan det være, at du næste gang bare gerne vil se, hvor meget de tager for at sende en pakke. I det tilfælde kan du gå direkte ind på pakke.dks side om TNT. Der indtaster du igen bare de relevante oplysninger – og så ved du med det samme, hvor meget det vil koste dig at sende din pakke. Det er en rigtig smart løsning for dig. Se TNTs priser på https://www.pakke.dk/tnt

Du kan både sammenligne priserne for, hvad det koster at sende en almindelig pakke, en container, en palle og et dokument. 

Flere Nyheder