Få professionel assistance til parkeringskontrol i København

07 april 2021 Astrid Pedersen

editorial

Administrerer du en eller flere ejendomme med tilhørende private parkeringspladser? Så har du sikkert ofte oplevet problemer med uvedkommende eller hensynsløs parkering – især hvis du ikke allerede har en ordning med parkeringskontrol.

Hvornår er det nødvendigt med parkeringskontrol?

Parkeringskontrol kan være et nødvendigt onde al den stund, det ikke er muligt at spærre parkeringspladserne af. Nogle parkeringspladser er åbne og uden mulighed for at indhegne pladserne eller udøve adgangskontrol – for eksempel ved hjælp af bomme eller pullerter som kan aktiveres med nummerpladegenkendelse eller et adgangstoken.

Når alle og enhver bare kan køre ind og parkere på dine parkeringspladser, vil dette uvægerligt ske, især hvis dine parkeringspladser ligger i en byzone. Her vil det nemlig typisk være svært at finde parkeringspladser, idet der for det første er meget få af disse, for det andet som oftest er indført betalingszoner for parkering i de større byer.

Der er således ikke så meget at sige til, at bilister prøver at snige sig til gratis parkering på dine private parkeringspladser. Dette er dog rigtig irriterende for de beboere eller medarbejdere, som har retmæssigt krav på pladserne og gang på gang må se sig om efter alternativer. Og derfor kan det være en god idé for dig at få fat på et parkeringsfirma, som kan tilbyde en parkeringsløsning med parkeringskontrol.

Hvor kan jeg få den bedste hjælp til parkeringskontrol?

Hos UnoPark, som er et dansk parkeringsfirma, kan du altid få et tilbud på en fleksibel parkeringsløsning, som for eksempel kan indeholde parkeringskontrol.

UnoPark har mange års erfaring med at servicere kunder over hele Danmark og udarbejde skræddersyede parkeringsaftaler tilpasset de enkelte parkeringspladser og deres behov. Har du således et ønske om parkeringskontrol på dine parkeringspladser, kan UnoPark sagtens hjælpe dig. Kontakt UnoPark via hjemmesiden UnoPark.dk og få yderligere information om https://unopark.dk/parkeringsselskab-i-koebenhavn/ – eller ring for en uforpligtende snak.

Flere Nyheder