Få nyt flot træværk med hjælp fra en maler

07 oktober 2020 Maya Hindsberg

editorial

Der er mange former for træværk at vedligeholde, hvis du har et sommerhus eller er villa ejer. Det kan være en træterrasse eller et skur. Vedligeholdelse er nødvendigt med jævne mellemrum, da træet skal gennemgås og det skal males. Gammelt træ skal udskiftes, hvis det er rådet og så skal der males. Inden der bliver malet er det dog en rigtig god ide at starte ud med at få træværket sandblæst. 

Hvad er sandblæsning?

Sandblæsning er en metode til at fjerne skidt og snavs, gammel maling og f.eks. glatte grønne alger. Det efterlader træet uden maling rester og dermed nøgent og rent. Udover det, er det nemmere at se, hvad der har behov for renovering, når der ikke sidder gammel maling på træet. Resultatet efterfølgende bliver også meget bedre og vil holde længere. Du kan evt. undersøge https://malerkanonen.dk/maler-frederiksberg/ for at få mere information.

Ring og få tre forskellige tilbud

Hvis du kender en maler og stoler på vedkommendes evner, så kan du nemt springe dette over. Er du derimod ikke så heldig at have kendskab til en god maler, så kan det godt betale sig at sætte tid af til at finde den helt rigtige maler til at tage sig af dine behov. Selvom det virker let blot at ringe til den første og den bedste så medfører det også et par ulemper og en del risiko. Hvis du nøjes med det, risikerer du nemlig at komme til at kontakte den dyreste og måske dårligste. Omvendt kan du også få at fat i en rigtig billig en, som så bare ikke får tid til at lave det ordenligt. 

Når du får dine tilbud bør du, udover prisen, finde ud af, hvilken maling de gør brug af. Jo bedre maling jo bedre og længere vil resultatet holde og du behøver derfor ikke gøre det igen i den nærmeste fremtid. 

Flere Nyheder