Få malet din herskabslejlighed af en uddannet maler

09 september 2020 Lotte Hindsberg

editorial

På Frederiksberg ligger der en del store, gamle og flotte herskabslejligheder, der bringer minder tilbage til en anden tid. En tid der ikke er her længere. Lejlighederne har ofte gamle stukke og paneler som kræver ekstra opmærksomhed, når de skal males så de udover at blive malet males med respekt for gamle minder og tid. Det kunne f.eks. være en maler på Frederiksberg, der maler din herskabslejlighed.

Udover at maleren har en større erfaring, når det kommer til at male har han også en stor viden, når det kommer til valg af farver, hvis i har lyst til at få lidt farver på væggene efter år med lyse eller hvide vægge. Det er nemlig ikke underordnet hvilke farver der vælges. De forkerte farver kan få din lejlighed til at virke lille og dunkel. Omvendt kan de rigtige farver fremhæve værelserne og dine møbler. 

Valg af maler

Uanset om det blot er en lille studielejlighed der skal males eller en herskabslejlighed er det vigtigt at vælge den rigtige maler til opgaven. Sæt tid af til at finde den rigtige og vent med at sige ja til en før det føles helt rigtigt. Det betyder også at du ikke bør fokusere på prisen alene. Har maleren erfaring med at male og måske restaurering af gamle herskabslejligheder. Hvilken type maling benytter maleren sig af. Er det af en ordentlig kvalitet eller en billig en, som i værste tilfælde kan ødelægge dine vægge og i bedste fald betyder, at du skal have malet om eller langt hurtigere end du ellers havde haft behov for. 

Kontakt mindst 3 forskellige malere og bed om et tilbud, der indeholder oplysninger om hvilken maling der benyttet. Spørg også gerne om referencer, så du har mulighed for at undersøge om tidligere kunder har været glade og tilfredse med det udførte arbejde.

Flere Nyheder