Få køberrådgivning hos eboligadvokat.dk

21 oktober 2020 Camilla Skøtt

editorial

Når der skal købes bolig, er ejendomsmægleren som udgangspunkt den eneste rådgiver (med undtagelse af bankrådgiveren), du møder på din vej, hvis du ikke selv aktivt gør noget – og det er en skam, hvis du spørger os.

I dag er det lettere end nogensinde at kigge på boliger til salg. Det hele foregår online, og du vælger de to-tre boliger ud, som du gerne vil se. Herefter kontakter du ejendomsmæglerne for en fremvisning, og hvis du er heldig, finder du din drømmebolig indenfor kort tid.

Men pas på! Ejendomsmægleren er sælger – og han eller hun går altid efter at sælge boligen til den højest mulige pris, for det er nemlig det, sælger ønsker. Har du ikke en rådgiver ved din side, kan det være svært at stå imod mæglerens charme, og samtidig kan det være svært at vurdere, om der reelt er valide grunde til at bede om et afslag i prisen.

Derfor bør du kontakte eboligadvokat.dk, der kan agere uvildig køberrådgiver og dermed hjælpe dig med at få den bedst mulige handel i hus.

Husk advokatforbeholdet

Bor du i en af de større byer i Danmark, kan det være nødvendigt at være hurtig aftrækkeren, når du ser dit drømmehjem. Særlig i København og Aarhus er der rift om de lækre boliger, og derfor kan du være nødsaget til at underskrive en købsaftale med det samme – inden du har nået at tale med din boligadvokat.

Sam udgangspunkt er det ikke noget, vi anbefaler, men hvis det er umuligt for dig at undlade underskriften, er det helt essentielt, at du får indskrevet et advokatforbehold i kontrakten i stedet. Det er nemlig din mulighed for at få en advokat til at gennemgå handlen og trække dig ud af den, hvis du fortryder, eller hvis der er graverende fejl og mangler, som du ikke havde opdaget, da du underskrev kontrakten.

Flere Nyheder