Få en ny havedør med hjælp af et diamantbor

18 maj 2020 Lotte Hindsberg

editorial

Forestil dig at du går og overvejer at få lavet en ny terrasse, men at den terrasse bedst kan ligge et sted, hvor der ikke er en dør direkte ud til terrassen. Det forhindre selvfølgelig ikke, at terrassen ikke kan ligge der, det er bare lidt mere bøvlet.

Samtidig har du ikke lige mod på at få en håndværker ud med et slagbor, da det kan ødelægge husets fundament og sokkel og derudover så sviner det, så du efterfølgende skal bruge flere dage på at gøre hovedrent. Der er heldigvis en anden løsning. Et diamantbor kan nemt og helt præcis skære et hul til den nye havedør, uden at det sviner og der er risiko for at husets sokkel og fundament kan gå i stykker. Du kan med fordel søge på diamantboring i Nordjylland, hvis du bor i det område.

Et diamantbor består af kunstige diamanter

Diamanter og håndværkere lyder som udgangspunkt ikke som et naturligt match. Det er heller ikke naturdiamanter som dem der bruges til smykker der bruges til et diamantbor. Det er kunstigt fremstillet diamanter der er langt hårdere end naturdiamanter. Det betyder også at et diamantbor, kan skære igennem end dog meget hårde materialer, som granit, beton, asfalt og fliser. Da et diamantbor kan skære igennem så mange forskellige typer materialer, er der også mange anvendelsemuligheder for et diamantbor.

Et diamantbor kan bruges til at skære fliser ud i badeværelset, til at lave huller i muren så den kan isoleres, hvis der skal skæres fliser til en terrasse eller en indkørsel og som allerede nævnt, hvis der skal skæres huller til vinduer eller døre.

Når du skal finde en håndværker, er det derfor en god ide at kontakte flere og hører hvilken metode de har tænkt sig at udfører opgaven med, udover bare at få en pris. 

Flere Nyheder