Det kan være et ensomt arbejde at være vicevært

21 oktober 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det skal lige hedde sig med det samme, at der er mange måder og konstellationer, hvorpå man kan være vicevært, hvor man måske tit skal konsultere en bestyrelse, har mange besøg fra beboere, har ansatte med videre, hvorfor man ikke bemærker den klassiske opfattelse af, hvordan det kan være at være vicevært.

Det kan afhænge meget af, hvordan sammensætningen er af boliger med videre, hvor man er vicevært.

Den slags kan du blive klogere på via https://dahlin-ejendomsservice.dk/vicevaert/ 

Men den velkendte form af en vicevært er nok den, hvor vedkommende render rundt i overalls med en sixpence og en smøg i kæften, hvor vedkommende laver noget forefaldende arbejde, indtil man bliver tilkaldt af en beboer, der skal have ordnet noget, og man slutter dagen af med noget papirarbejde.

Det er nok en gammeldags opfattelse af en vicevært, men der kan være noget om snakken.

Nogle viceværter fungerer bedst i ensomhed

Der er så meget fokus på, at man skal samarbejde og kunne fungere sammen med andre. Det er en meget nordisk måde at se tingene på, og det er kun en smart og inkluderende måde at gøre tingene på generelt.

Men det kan også ende med at lægge et negativt låg på dem, som faktisk foretrækker at arbejde alene. Man bliver enten set på som egoist eller mærkelig, fordi man bedre kan lide at passe sig selv og sit arbejde uden indblanding fra andre.

Men sådan kan nogle lide at arbejde såsom psykologer, journalister og viceværter.

Derfor fungerer man stadig fint sammen med andre, man er ikke en enspænder eller introvert nødvendigvis. Man kan godt lide at være social i andre sammenhænge og har måske en stor familie.

Men når man er på arbejde, kan man i det store og hele bedst lide at arbejde for sig selv, og det skal man respektere.

Flere Nyheder