Design selv dine egne notesbøger

30 april 2021 Emilie Ann Jacobsen

Drømmer du om at have en lækker notesbog, der ikke er lige som alle andres, kan du designe den selv. Ved selv at vælge motiv, skrive navn på og vælge materiale og størrelse kan du skabe en bog, der er helt unik. Den vil helt sikkert være med til at inspirere dig til alt det, du skal skrive i den. Og du kan være sikker på, at der ikke er nogen af de andre på arbejdet, der kommer til at tage den, fordi den ligner deres. Det kommer den jo på ingen måde til, når du har designet din helt egen. 

Et af de steder, hvor du har mulighed for at designe notesbøger, er hos workstyle.dk. Der kan du vælge mellem forskellige materialer, og du kan få trykt både tekst og figurer på bogen. Det gør, at du virkelig kan gøre den meget personlig. Det er for eksempel en oplagt mulighed til din dagbog, som du ikke har lyst til, at andre skal læse. Det er også en fin gave til andre, for eksempel til en konfirmation. 

Design selv notesbøger til virksomheden

Udover at du kan designe notesbøger til privatbrug, kan du selvfølgelig også gøre brug af dem til din virksomhed. Ved at have notesbøger med firmaets navn og logo, som du giver til dine ansatte, kan de være med til at gøre lidt reklame for dig, der hvor de kommer frem. 

Hvis der for eksempel er en af dine ansatte, der sidder og skriver i den i toget, vil de andre passagerer se logo og navn og blive opmærksomme på dit brand. Det samme er tilfældet, når dine børn bruger notesbøgerne i skolen. Når I er til møde ude i byen, ser det også bare lidt ekstra tjekket ud, at I alle sammen har bøger, der matcher hinanden med firmaets navn og logo. 

Flere Nyheder