Smil igen med hjælp fra Invisalign

28 April 2021 Astrid Pedersen

editorial

Er du ked af dine skæve tænder, som førhen var så fine og regelmæssige, er der håb forude. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre som voksen at få rettet sine tænder. Og det endda helt uden de gener som du kender fra de traditionelle ”togskinner”.

Invisalign – tandretning ingen kan se

Den helt store fordel ved tandretning med Invisalign er at den er usynlig. De tynde og transparente Invisalign skinner sidder helt tæt til dine tænder. Dette betyder at dine venner og kolleger aldrig vil gætte at du er i gang med et tandretning forløb medmindre du selv fortæller dem det.

Når du bruger Invisalign i forbindelse med tandretning vil du samtidig have de stærkeste forudsætninger for at opretholde en god mund hygiejne. Det er nemlig muligt at tage dine Invisalign skinner ud når du spiser eller drikker. Det betyder at du ikke vil samle madrester i din Invisalign skinne på samme måde som det vil være tilfældet med en fast monteret tandbøjle.

Samtidig vil du også kunne tage dine Invisalign skinner ud og rense dem når du skal børste tænder. Dette sikrer at dine Invisalign skinner kan holdes friske hele døgnet rundt. Og da du skifter dine Invisalign skinner hver 14. dag kan du være helt sikker på at de aldrig bliver nussede at se på.

Få den bedste hjælpe til tandretning med Invisalign hos tandlæge i København

Hvis du leder efter en dygtig tandlægeklinik i København eller på Frederiksberg som kan hjælpe med en Invisalign tandretning kan du med fordel kontakte You Smile I Smile. You Smile I Smile har mange års erfaring inden for tandretning – og i særdeleshed tandretning med Invisalign.

Hos You Smile I Smile kan du være sikker på at få det optimale Invisalign behandlings forløb, med garanti for et godt resultat. Læs mere på https://yousmileismile.dk/invisalign.

More articles