Skal du finde en ny lejlighed?

11 november 2021 Steffen Pedersen

editorial

Er du på jagt efter en ny lejlighed? Det er aldrig helt nemt at finde en lejlighed, der passer med alle ens ønsker. Herudover er der mange om buddet, når man skal kigge på lejlighed i de populære områder i storbyerne. Læs med i dette indlæg, hvad du skal være opmærksom på, når du skal kigge efter lejlighed og hvem du skal kontakte, for at finde en lejlighed.

 

image

 

1. Undersøg boligsider

Der findes en del boligsider, som du kan besøge, for at kigge på lejligheder. Her vil der være op til flere forskellige slags lejligheder, som du kan vælge imellem. Dog skal man være hurtigt om buddet.  Her kan du søge specifikt efter lejligheder i dit område, så du ikke kigger på lejligheder i en by langt væk fra dig. Ellers kan du også kontakte en boligforening i Jammerbugt, hvis det er der, du gerne vil flytte hen.

 

2. Besøg de faktiske lejligheder

For at få en klar forståelse af, hvad du går ind til, er det nødvendigt at besøge lejligheden i stedet for kun at se på billeder på internettet. Hvis det er muligt, så ring og få en aftale med en ejendomsmægler eller en ejer. Tag din kæreste, din kommende roomie eller en ven med, når du skal kigge på lejligheden. På denne måde kan du få et reelt indtryk af lejligheden og træffe en velovervejet beslutning, om det skal være den lejlighed eller ej.

 

3. Glem ikke at medregne ekstraudgifter i dit budget

Det er ikke kun huslejen, der er vigtig, der er også andre udgifter, som du skal tage højde for. Det er f.eks. vand-, varme, – og elregninger samt betalinger for internetadgang og fiber. Så find præcis, hvad der er inkluderet i huslejen, og hvad du selv skal betale. Det kan godt variere en del blandt forskellige lejligheder. Nogle gange vil alle disse ekstraudgifter være inklusiv i huslejen. Undersøg dette før du underskriver din huslejekontrakt.

Flere Nyheder