Professionel gulvservice kan shine dit gulv op igen!

16 december 2020 Anne-Mette Hansen

editorial

Går du med drømmen om et nyt trægulv? Fordi det gamle er falmet og blevet trist at se på? Er det slidt med små ridser, hakker eller pletter? Du behøver faktisk ikke at erstatte det med et nyt gulv af den grund. Du kan vælge af få det behandlet med professionel gulvservice.

Effektiv gulvservice kan give dig dit flotte gulv tilbage igen! Hvordan? Læs med her, og bliv klogere på behandling af gulve. 

Hvilken type gulvservice passer til mit gulv?

Der findes forskellige måder at behandle et trægulv på. Måden vælges ud fra gulvtypen, gulvets tilstand og hvordan gulvet tidligere har været behandlet. 

Du kan forbedre dit gulvs udseende med: 

1) En gulvafslibning

2) En gulvafhøvling

3) En overfladebehandling

Gulvafslibning til det let slidte gulv

De typer gulve, der kan afslibes, er: massive trægulve, parketgulve og lamelgulve. Hvis de udelukkende har nogle ridser, skrammer eller pletter, kan dét at slibe dem afhjælpe problemet. Det giver også mening at slibe gulvet, hvis du gerne vil have en ny farve eller nuance på gulvet. F.eks. hvis du vil have det malet eller lakeret. 

Gulvafhøvling som gulvets sidste redning

Et gulv der er noget mere slidt, kan reddes med en gulvafhøvling. Det er typisk kun de massive trægulve f.eks. plankegulve eller sildebensgulve, der kan afhøvles. Det er en mere omfattende proces end slibning, da der afhøvles et helt lag af selve træet. Afhøvling er nødvendig, hvis gulvet har været malet eller behandlet med fernis. 

Overfladebehandling giver det sidste finish

Efter enhver form for gulvservice skal dine gulve behandles. Det gør man for at lukke overfladen. På den måde bliver gulvene mere modstandsdygtige overfor hverdagens slid, og de får en længere levetid.

Et trægulv kan behandles med:

* Lud

* Lak

* Olie 

* Maling

Du kan vælge den type, der giver dit trægulv netop det udseende, som du ønsker, det skal have. 

Læs mere om gulvservice hos Gulvafslibning-priser.dk!

Flere Nyheder