Mad ud af huset til privatfest og firmafest

15 oktober 2021 Astrid Pedersen

editorial

Du kender sikkert til konceptet mad ud af huset. Det er velkendt at mange vælger at benytte sig af muligheden for at bestille mad ud af huset når der skal holdes fest eller selskab.

Med mad ud af huset slipper du for selv at skulle svede i køkkenet i flere dage op til den selskabelige begivenhed, og måske endda på selve dagen. Og så vil et professionelt catering firma altid kunne levere varen til tiden og til døren.

Bestil mad ud af huset til familiens næste fest

Hvis du er blevet sat som ansvarlig for familiens store julefrokost eller påske komsammen gruer du sikkert for hvorledes du skal få tid og overskud til at kokkerere.

Det kan også være lidt af en bet selv at skulle fremstille de mange lækre retter som en sådan anledning kræver. Og hvis antallet af gæster sniger sig op over de ti stykker risikerer det at blive et decideret problem.

Er du kun i besiddelse af et standard køkken kan det hurtigt komme til at knibe med bordpladsen. Og du vil sandsynligvis opleve at det er vanskeligt at opbevare såvel råvarer som færdig tilberedte retter på forsvarlig vis hvis du kun har et enkelt køle fryse skab.

Her kan mad ud af huset være din redning. Når du bestiller maden til din julefrokost eller påskefrokost hos et velrenommeret catering firma som for eksempel Kokken & Jomfruen kan du være sikker på at måltidet kommer til at holde en høj kvalitet. Og så slipper du for selv at skulle løfte en finger i forbindelse med tilberedning.

Mad til firmafesten? Bestil catering online

Hvis alle medarbejderne i din virksomhed skal bespises i forbindelse med den årlige firmafest kan du ligeledes benytte dig af mad ud af huset fra Kokken & Jomfruen. Klik ind og se de mange muligheder på https://www.kokken-jomfruen.dk/.

Flere Nyheder