Lad en professionel designer udføre dit logodesign

22 september 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er du indehaver af en virksomhed – eventuelt en startup virksomhed i vækst? Så har du brug for et stærkt logo. Det er en stor fejl at udskyde logo design til sidste øjeblik i den tro at der blot er tale om flødeskum på lagkagen. Et firmalogo kan være afgørende for din position på markedet, og kan sikre at du skiller dig ud fra dine konkurrenter.

Da det netop er i de tidlige faser at kunderne skal erhverves er det således vigtigt at dit firmalogo er på plads inden du påbegynder din marketing. Logoet skal nemlig i denne forbindelse være din visuelle identitets markør udadtil. Og derfor er det væsentligt at du får styr på dit logo design så hurtigt som muligt.

Kan jeg selv designe mit firmalogo?

Mange mennesker tror at det at designe et logo blot er et spørgsmål om at slå et par streger på et stykke papir, og så rentegne disse i et computer program. De fleste har nok prøvet selv at lege med et logo design – men det betyder ikke nødvendigvis at resultatet altid bliver lige godt.

Der er nemlig mange parametre som skal spille sammen førend man kan tale om et professionelt logo design. Og derfor bør du overlade opgaven med design af dit firmalogo til en professionel fagperson – for eksempel en grafiker eller en grafisk designer.

Hvori består et solidt logo design?

Et stærkt firmalogo er ideelt set så enkelt som det kan lade sig gøre – og samtidig ladet med så vægtig en prægnans at du vil kunne genkende det, og forbinde det med virksomheden, uden yderligere forklaring. Tænk bare på logoer for firmaer så som Mercedes, Apple og Nike.

En dygtig logo designer vil kunne indarbejde din virksomheds DNA i dit firmalogo og således skabe et unikt visuelt udtryk som du kan have glæde af i mange år. Læs mere på logoshop.dk

Flere Nyheder