Lad en maler i Gilleleje sætte skik på huset eller sommerhuset

10 februar 2021 Astrid Pedersen

Er den gamle lejlighed blevet for lille, og skal den derfor skiftes ud med et hus i Gilleleje – eller har familien erhvervet et sommerhus i det smukke område? Så kan I godt begynde at glæde jer til at opleve en helt ny side af Sjælland.

Den nordligste del af Nordsjælland byder på så mange natur rigdomme og historiske skatte så man dårligt kan tro sine egne øjne. I ved sikkert godt at det smukke fiskerleje har huset hele erhverv – men vidste I at Gilleleje har været centrum for smugling af jøder til Sverige via de mange fiskerbåde i ly af natten gennem krigens forfærdelige år?

Foruden historie, kultur og natur kan Gilleleje også tilbyde et fantastisk nærmiljø bestående af et fast sammentømret lokal samfund af fastboende og mangeårige sommerhus ejere. Om sommeren er Gilleleje nærmest én stor fest – og om vinteren har I det hele for jer selv!

Lad en maler i Gilleleje sætte huset flot i stand inden indflytning

Uanset om I har valgt et lækkert beliggende sommerhus tæt ved vandet, eller om I rent faktisk har tænkt jer at blive faste beboere i smukke Gilleleje, er det en god idé at få renoveret boligen inden I flytter ind.

Selv om I sikkert er utålmodige efter at komme på plads er det smart at lade maleren komme til mens stuer og værelser står tomme. På den måde har han eller hun den bedste chance for at udføre sit arbejde ordentligt. Og så vil I kunne flytte ind i et smukt istandsat hus med flotte vægge som kan holde sig pæne og ensartede i mange år.

Når du således tår for at skulle vælge en maler i Gilleleje kan du med fordel vælge den lokale afdeling af Malerkanonen – et landsdækkende malerfirma kendt for sin høje kvalitet. Læs mere på https://malerkanonen.dk/maler-gilleleje/.

Flere Nyheder