Lån penge online

29 april 2021 Maya Hindsberg

editorial

Det at låne penge online kan give dig et pusterum i økonomien, som virkelig kan komme dig til gode.  Det gåde ved lån online er, at de nærmest kan skræddersyes til dine behov. Beløbene kan være fra 500 kr. og helt op til 300.000 afhængig af udbyderen.

Den slags lån er dog ofte også lidt dyrere, end dem du kan optage hos banken, men gode til især mindre beløb, hvis du f.eks. skal have dig en sofa eller en ny seng. Uanset grunden, så kan et hurtigt lån online godt have mange fordele, selvom det godt kan betyde, at produktet du køber, godt kan blive lidt dyrere, i den lange ende. Det er altså op til dig, hvad der er vigtigst for dig. At vente med at købe det, og få det billigere, eller at få det nu, men til en lidt dyrere pris.

Værd at vide

Hvis du skal finde det bedste lån på nettet, hvilket du nok gerne vil, så er det vigtigt at kigge på ÅOP. Det giver dig nemlig en ide om, hvad de årlige omkostninger i procent vil være. ÅOP’en er altså et nøgletal, som du bruger til at sammenligne lån med hinanden, da det nemlig også er lovpligtigt at oplyse.

Noget andet, der er vigtigt at vide er lidt om renter. Der er en lav, høj, fast eller variabel rente. 

En rente kan både være fast eller variabel, men dog ikke på samme tid. Med en fast rente, så er lånet stabilt, og du ved derfor hele tiden, hvad du skal betale. Ofte er en fast rente dog noget højere end en variabel rente. Det er fordi, den variable rente tilpasser sig markedsrenten. Du skal altså have is i maven, da renten kan stige eller falde, men ofte, vil du komme ud på den anden side, med et billigere lån.

Flere Nyheder