Kjoler til store kvinder er blevet mere udbredt

19 august 2020 Anders Lundtang Hansen

Tidligere måtte man næsten købe en kjole i mindre størrelse og så lægge den om, så en lidt større kvinde kunne have den på, end at man skulle gøre sig forhåbninger om, at der ville være kjoler at købe til store kvinder.

Der herskede nemlig et dominerende skønhedsideal om, at kvinder skulle være tynde, så de måtte indordne sig efter tøjet og ikke omvendt.

Senere indså man dog, at der var salg i kjoler til store kvinder, men det var stadig ikke noget, man skiltede højt med, så enten kunne man finde nogle af den slags produkter i en tøjbutik, eller man måtte på nettet og købe den slags.

For det var jo lidt pinligt for kvinderne, da man så ned på dem, at de var så store, selvom der kunne være årsager til det, og det ikke bare var lige til for dem at tabe sig.

Dog skød der med tiden nogle forretninger op, som tilbød specifikke beklædningsgenstande til store mennesker, hvor dette blandt andet inkluderede kjoler til store kvinder.

Men stadig var det ofte hengemte forretninger, eller man skulle lige vide, hvor de lå, fordi der ikke var så meget omtale af dem. Det var jo stadig lidt pinligt, at man gik efter den slags, end at man “bare” tog sig sammen til at tabe sig.

Nu ser tendens heldigvis ud til at være vendt en del, hvorfor man kan finde mange udbud af kjoler til store kvinder, hvor det er værd at nævne Amamiko netbutik.

For det er blevet acceptabelt, at man også kan være stor, og for mange mennesker ser man den slags som sexet endda.

Det er ikke noget, man behøver at skamme sig over, for man skal være glad for den, som man er.

Det kan jo være lige så usundt at være stor, som det er at være lille.

Flere Nyheder