Hvor meget undertøj skal med på rejsen?

11 april 2023 Anders Hansen

Når du skal pakke til en ferie, er undertøj ofte det sidste, du tænker på. Men hvor meget af det skal du tage med? Og hvilken slags skal du pakke? Her er alt, hvad du skal vide om at købe den rigtige mængde undertøj til din rejse.

Til at starte med skal du finde ud af, hvor lang din ferie præcis bliver, og planlægge derefter. På kortere ture, f.eks. weekendophold eller ugelange udflugter, bør omkring fire par undertøj være tilstrækkeligt – to par til at have på under rejsen og to par mere, hvis det ene par bliver beskidt, før du kan vaske det ene par (mere om det senere). På længere ferier – tænk på en måned eller længere – skal du i stedet vælge seks til otte par.

Hvilken type undertøj du bør tage med, afhænger af, hvilke aktiviteter du skal lave, mens du er væk. Hvis du skal tilbringe det meste af din tid udendørs, skal du vælge hurtigtørrende stoffer som nylon og polyester, der transporterer fugt væk. Hvis du derimod forventer mest indendørs aktiviteter og aftener i byen, er boxershorts eller trusser i bomuld helt i orden.

Pakning og vask ad undertøj på ferien

love lingeri

Når du har valgt den rigtige mængde og type, er det tid til at finde ud af, hvordan du pakker det hele i kufferten – uden at lave et stort rod! Begynd med at folde hvert par, så de er flade og nemt kan komme ind i hjørnerne af din bagage. Du kan også rulle hvert par enkeltvis sammen som en alternativ pakningsmulighed. På den måde sparer du plads og holder det hele organiseret.

Endelig bør du også overveje, hvordan du holder dit undertøj rent, mens du er på ferie. Hvis du vil undgå at skulle slæbe rundt på en stor kuffert fuld af beskidt vasketøj, kan du forsøge at vaske dine små underbukser i håndvask mindst én gang på rejsen – med et mildt vaskemiddel og varmt vand. Skyl dem grundigt, og læg dem fladt på et håndklæde til tørre. Og voila! Nu ved du præcis, hvor meget og hvilken type undertøj du skal pakke til din næste rejse, og hvordan du holder det hele rent undervejs.

Du kan få undertøj af mange slags på Love-Lingeri.

Flere Nyheder