Hvad koster en terrasse? Bliv klogere her

09 juni 2022 Cecilie Mortensen

editorial

Er du nysgerrig på, hvad en ny terrasse mon koster? Så kan du med fordel læse med i denne artikel. Vi kommer nemlig til at dykke mere ned i, hvad der kan påvirke den endelige pris, du kommer til at betale. 

Hvad koster en terrasse? Ting der kan påvirke din pris 

Hvor stor skal terrassen være? 

En af de ting der vil påvirke, hvad din kommende terrasse koster er, hvor stor terrassen skal være. For det er klart, at dette kan påvirke, hvor mange materialer der skal købes ind, hvor lang tid arbejdet tager, og hvor mange mennesker, der skal sættes på arbejdet m.m.. 

Hvor i haven skal den placeres? 

En anden ting der kan påvirke prisen på din terrasse er, hvor i haven den skal placeres. For denne ting kan også spille ind på, hvor meget der skal arbejdes med underlaget. 

terrasse pris

Hvilket træ bruges til terrassen? 

Når du skal have en terrasse, skal du også indstille dig på, at valget af træ til terrassen kan påvirke din pris. For det kan naturligvis være forskellige indkøbspriser alt efter, hvad der bruges. Det samme gælder også, hvis du ønsker, at terrassen skal males i en bestemt farve efterfølgende. For så vil malingen naturligvis også koste ekstra. 

Hvem laver terrassen? 

En fjerde ting der kan påvirke, hvad en terrasse koster er, hvem der ender med at lave den. For du vil hurtigt opdage, at firmaer naturligvis også kører med forskellige priser. Derfor kan det også være til din fordel, hvis du ringer rundt og indhenter uforpligtende tilbud. For så får du hurtigt en finger på pulsen ift. priserne på markedet. 

De ting der er nævnt her, er blot noget af det, der kan påvirke, hvad en terrasse koster. Det kan derfor også anbefales, at du selv henvender dig til en lille håndfuld firmaer, så du får de rette svar. 

Flere Nyheder