Hvad er industrilakering?

26 November 2020 Astrid Pedersen

Industrilakering er en form for lakering af emner så som stål, aluminium eller jern, som kan være vanskelige at lakere på grund af deres glatte og ikke videre modtagelige overflade. Industrilakering foregår derfor ofte ved hjælp af avancerede metoder som sikrer holdbarhed og slidstyr i lakeringen.

Med en industrilakering kan du sikre holdbarheden af dit emne og samtidig give det en flot og skinnende overflade. Du sikrer også at dit emne er modstandsdygtigt over for vejr og vind samt mekaniske påvirkninger, og beskytter det mod rust og korrosion.

Hvem er DTL Pulverlakering?

DTL Pulverlakering er en dansk virksomhed med speciale inden for pulverlakering, slyngrensning, sandblæsning og chromatering.

Hos DTL Pulverlakering kan du få udført en smuk og ensartet pulverlakering af overflader som ellers er vanskelige at lakere ved hjælp af standard lakerings metoder med et flot resultat. Gennem mere end fire årtier har DTL Pulverlakering forestået alle former for rensning og lakering, og er markeds ledende inden for såvel industriel overfladebehandling som industrilakering.

Når du vælger DTL Pulverlakering som din leverandør af industrilakering vil du altid kunne forvente et stykke vel udført arbejde i høj kvalitet til nogle af markedets mest fordelagtige priser. Samtidig bestræber DTL Pulverlakering sig altid på at levere det færdige arbejde til tiden, så du selv kan møde dine deadlines, uanset dit emnes størrelse og type.

DTL Pulverlakering foretager løbende kvalitets sikring af produktet gennem udførlige målinger af procesbade. Således sikres det at en industrilakering eller anden for for overfladebehandling udført af DTL Pulverlakering lever op til samtlige standarder inden for området. Samtidig er det facadepulver som DTL Pulverlakering anvender i forbindelse med overfladebehandling godkendt efter GBS normer og standarder hvilket er din sikkerhed for et smukt, ensartet og slidstærkt resultat.

Du kan læse mere om DTL Pulverlakering og om priser på professionelt udført industrilakering på virksomhedens hjemmeside dtl-pulverlakering.dk

More articles