Gulvservice – når dit trægulv trænger til en kærlig hånd

22 december 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er dit gamle trægulv, som før i tiden var smukt, strålende og ensartet i overfladen, gået hen og blevet lidt mat i betrækket? Så kan det være, at det er tid til professionel gulvservice.

Hvad er gulvservice?

Betegnelsen gulvservice dækker over alle former for beskyttende og forskønnende behandlinger af trægulve. Det kan for eksempel dreje sig om gulvafhøvling eller gulvafslibning, men også om overflade behandlinger med eksempelvis lak, voks, lud, olie, sæbe eller maling.

Professionel gulvservice udføres af kompetente faglærte håndværkere, som regel tilknyttet et gulvfirma, som har mange års erfaring og den rette uddannelse. Du kan til en vis grad selv udføre din gulvservice, men det er langt fra sikkert at resultatet bliver lige så flot og holdbart som hvis du overlader opgaven til dygtige fagfolk.

Gulvafslibning – den skånsomme gulvbehandling

Hvis dit gulv blot er lidt nusset i overfladen som følge af almindelig dagligdags slitage kan du komme rigtig langt med en gulvafslibning. Ved afslibning af gulve fjernes alle de overfladiske skønhedspletter samt mindre ridser og skrammer, og gulvet bliver frit for splinter. Efter en gulvafslibning skal gulvet behandles med en beskyttende og plejende efterbehandling – og så kan det holde i mange år.

Gulvafhøvling – når dit trægulv har taget skade

En mere invasiv behandling er afhøvling af gulve, som kan tages i brug når der er store buler eller revner i gulvet – for eksempel som følge af en vandskade. En gulvafhøvling må kun udføres af en professionel gulvmand da du kan risikere at anrette store skader på gulvet hvis du selv forsøger dig. Og så følges en gulvafhøvling altid op med en gulvafslibning og en efterbehandling.

Hos gulvafslibning-priser.dk kan du altid få et gratis og uforpligtende tilbud på professionelt udført gulvservice. Klik ind på gulvafslibning-priser.dk og læs mere om gulvafhøvling, gulvafslibning og efterbehandling af trægulve.

Flere Nyheder