Fjern de blade på ydersiden af altandøren

30 juni 2022 Anders Lundtang Hansen

Det kan måske ikke se ud af meget til at starte med, når der samler sig løse blade foran ens altandør, man har købt fra https://klarfonster.se/dorrar/altandorr , og det er måske meget hyggeligt, når det sker i starten af efteråret.

Hvis det sker på andre tidspunkter af året, så bliver de som regel blæst væk af en vind senere, men hvis man bor et sted med en have, eller hvor der bare er mange skove og buske, så kan man risikere, at der hurtigt samler sig mange blade foran ens altandør.

Nu tænker man måske, at det ikke gør så meget, for man skal ikke bruge den altandør til at gå ud af så meget, når det er efterår, og specielt ikke når det bliver vinter.

Men mange af de blade kan samle sig og lægge sig i tykke lag, der rådner og går ned i fx træunderlaget på den terrasse, som der er på den anden side af altandøren. Det kan give pletter og det, der er værre.

Altandörr

Kom af med de blade foran altandøren hurtigst muligt

Selvfølgelig er der jo også det med, at bladene kan samle sig i store bunker foran altandøren, og selv blade kan ende med at veje en hel del, når de får lov til at samle sig.

Måske kan man ikke lige se de bunker af blade, der er på den anden side af altandøren, for de har gemt sig i hjørner på terrassen eller altanen, hvor det giver mening, at de er blæst hen, for ikke alle blade ender med at blive blæst udover kanten.

Og selv hvis de er blevet blæst udover kanten, så kan de jo blive blæst retur igen.

Så lad være med at vente til foråret, før du gør noget ved at få fjernet de blade på den anden side af altandøren.

Flere Nyheder