Find en ny lejebolig i Nordjylland

11 January 2022 Lotte Hindsberg

editorial

Er du på jagt efter en ny lejebolig, kan du overveje at lede efter en ny lejebolig udenfor centrum af en af de større byer. Fordelene ved at lede efter en bolig udenfor byerne, er at det ofte er nemmere at finde en lejebolig og du ikke skal betale nær så meget i husleje, som hvis du holder dit til storbyerne og deres centrum.

En af de ting der ofte afholder folk fra at søge f.eks. en lejebolig i Nordjylland, er frygten for om de kan få et nyt arbejde eller om de er tvunget til at pendle. Noget der kan være svært med små børn, der skal hentes og bringes. 

Det er provins kommunerne opmærksomme på og det er årsagen bag at de blandt andet introducere ny tilflytter til området virksomheder. Det har den ekstra fordel at det også tiltrækker nye virksomheder til området. Virksomheder, der ellers var nervøse for om de kunne finde kvalificeret arbejdskraft. Et tiltag der er ren win win for alle. Kommunen, boligselskaber, virksomheder og ikke mindst borgere der ønsker at flytte.

image

Fordelene ved at flytte til provinsen

Ved siden af den billigere husleje er der flere andre fordele ved at flytte ud af byen og til provinsen. Skoler og pasningsordninger er som regel bedre og ikke nær så slidte, som de ofte er i storbyerne. Da der er længere til byerne og den underholdning de tilbyder, er der ofte et rigt foreningsliv og et godt udbud af aktiviteter for både børn og unge. 

Der bakkes op om det lokale forretningsliv for at sikre at byerne ikke dør ud og man skal flere kilometer til kedelige storcentre for at handle ind.

Sidst men ikke mindst er der naturen. Naturen i Nordjylland er enestående og af en karakter, der alene kan få en til at overveje at flytte til området.

More articles