Find din nye varmepumpe på Sjælland

09 January 2021 Astrid Pedersen

I disse år er klimaforandringer og CO2 på alles læber. Vi skal alle sammen gøre noget for at reducere vort energiforbrug, således at fremtidige generationer kan leve og trives på vores fælles klode.

Som husejer er der rigtig mange tiltag du kan sætte i værk hvis du ønsker at blive en aktiv del af den grønne omstilling i Danmark. Det er nemlig i boligen at det meste af vores energi spild foregår. Først og fremmest kan du overveje at få energi optimeret huset.

Dette kan du gøre ved at lade tag og ydermure efterisolere således at huset holder bedre på varmen. Samtidig kan du med fordel udskifte ruderne i husets vinduer til mere isolerende typer. Og hvis du virkelig ønsker at rykke på din besparelse kan fyret, som opvarmer boligens brugsvand og cirkulations vand, byttes ud med en moderne luft til vand varmepumpe.

Hvad kan jeg vinde ved at skifte til en varmepumpe?

Måske synes du det lyder som en stor udskrivning at skulle investere i en varmepumpe og samtidig skille sig af med det gamle fyr. Men her skal du huske at en luft til vand varmepumpe den dag i dag er både det billigste og det mest miljø og klima venlige alternativ til fyret.

Dette skyldes at en luft til vand varmepumpe er langt mere energi effektiv end et gammelt udtjent fyr, hvilket betyder at varmepumpen udnytter den tilførte energi med langt større effektivitet. Du får, med andre ord, mere varme med et mindre energi forbrug. Og dette vil afspejles i såvel dit globale CO2 aftryk som på din varme regning.

Få en luft til vand varmepumpe på abonnement

Hvis du ikke har mulighed for at erlægge et forholdsvis stort beløb til udbetaling på en varmepumpe kan du i stedet få en fordelagtig abonnementsordning gennem Nærvarme Danmark A/S – læs mere på https://naervarme.dk/lokal-naervarme/lokal-naervarme-omrade/sjaelland-varmepumper/ 

More articles