Få styr på parkeringspladsen

03 marts 2021 Lotte Hindsberg

editorial

Hvis du er en virksomhed, et boligselskab eller måske et storcenter, har du ofte en parkeringsplads, hvor dine kunder, gæster eller beboere kan parkere deres biler. Desværre oplever de fleste også, at de har svært ved at finde en parkeringsplads, fordi mange andre parkerer på området. Det er vel at mærke mennesker, der ikke er tilknyttet jer og har noget at gøre i området eller i virksomheden.

Det kan løses ved at lave en aftale med et parkeringsselskab, som overtager kontrollen med området og dermed sikrer, at der ikke kommer biler, der ikke hører til området og gør det svært for andre at finde en plads.

Du kan læse mere her om parkeringskontrol her: https://unopark.dk/parkeringskontrol-i-odense/.

Faste medarbejderes biler vil blive noteret, og gæster vil hurtigt og nemt blive udstyret med en gæstetilladelse, der fortæller parkeringsvagten, at de har en aftale og godt må parkere på området. Det gælder både for gæster, der skal besøge en virksomhed, eller hvis du skal have gæster hjemme, og de er kommet i bil.

Fleksibel aftale og fast kontaktperson

Hvis I beslutter jer for at lave en aftale med et parkeringsselskab, vil I som udgangspunkt få en fast kontaktperson, som vil kende til jer, området og jeres behov. Det betyder også, at det er muligt at lave om på en aftale, såfremt at jeres behov ændrer sig.

At have en parkeringsvagt til at komme forbi med jævne mellemrum har den ekstra bonus, at der vil blive holdt øje med området og bilerne, hvilket blandt andet gør det svært for tyve at bryde ind i bilerne.

De fleste parkeringsselskaber har et indbyrdes samarbejde, selvom de selvfølgelig er konkurrenter. Samarbejdet betyder, at dine medarbejdere og kunder kan benytte sig af den app, de normalt benytter sig af og ikke behøver at downloade en ny blot fordi de skal på besøg. 

Flere Nyheder