Få hjælp til installation af din nye robotplæneklipper

20 august 2020 Lotte Hindsberg

editorial

39 timer er gennemsnittet en person bruger på at slå græsset på en havesæson. Det er tid der kunne blive brugt meget bedre med mindre man er vild med at slå græs. Det er tid du kan bruge på at hygge på terrassen sammen med venner og familien eller du kan bruge tiden på nogle af de projekter du eller gerne ville kaste dig over, men ikke har haft tid til. 

Har du besluttet dig for at du vil investere i en robotplæneklipper, kan du få hjælp til installationen, hvis du ikke selv har mod på at bruge tid og kræfter på at grave eller stikke kanterne ned, så robotplæneklipperen ved hvilke område der skal klippes og hvilke der ikke skal røres.

Installation af robotplæneklipper kan ofte bestilles, samtidig med at du køber en robotplæneklipper, men det er ikke et krav. Så hvis du oplever at det er en større opgave end du umiddelbart vurderede, er det muligt at få hjælp efterfølgende. 

Nyd stilheden og fuglenes pippen

Normalt er det eneste man kan høre er plæneklipperen men en robotplæneklipper er næsten lydløs da den er batteridreven. Den oplades igen ved hjælp af solenergi. Ofte kan den køre i 60-90 min før den har brug for at blive opladet. Den vurderes selv om det er nødvendigt og så køre den tilbage til opladeren. Det betyder at du ikke behøver at være hjemme, når græsset bliver slået. 

Samtidig er det en miljøvenlig løsning. Ikke alene undgår du at bruge en benzin eller eldrevet maskine, men der er heller ingen grund til at gøde græsplænen. De små stykker græs der dagligt eller hveranden dag falder ned i græsset, fungere som perfekt naturgødning. Det betyder at du samtidig får en langt pænere græsplæne da den stortrives ved hyppig klipning. Det gør mos og kløver til gengæld ikke og det dør.

Flere Nyheder