Få et højere rådighedsbeløb med et online lån

18 April 2021 Astrid Pedersen

editorial

Går du rundt og drømmer om at tage en velfortjent ferie og benytte muligheden for at drage ud på en længere rejse? Trænger boligen til at blive sat flot i stand – og har den gjort det længe? Eller har du bare brug for at forkæle dig selv med nyt tøj, en ny cykel, eller måske en rigtig hyggelig og festlig sammenkomst med alle dine venner og din familie? Så kan du overveje at optage et online lån.

Er det farligt at optage et online lån?

Det er ikke farligt at optage et online lån hvis du følger ganske få og særdeles enkle forskrifter for optagelse af lån online.

Først og fremmest gælder det om at finde den rigtige långiver. Det er meget vigtigt at du her ser dig godt for. Det kan være forbundet med stor risiko blot at vælge en tilfældig udbyder af online lån som lokker med lave renter og billige lån. Det kan virke rigtig besnærende – men du skal tage dig godt i agt.

Vælg altid kun banker og penge institutter som er registreret under Finanstilsynet. Når en bank eller et penge institut er registreret under Finanstilsynet betyder det at du får fuld gennemsigtighed og et skarpt overblik over dit online lån helt fra begyndelsen.

Du ved allerede før du optager lånet hvor meget det vil komme til at koste dig. Og du kan selv fastsætte afdragenes størrelse således at de kan tilpasses dit månedlige budget. På den måde kan du sikre at du vil være i stand til at tilbagebetale dit online lån til tiden. Og så behøver det ikke at være forbundet med den helt store risiko at optage et online lån.

Hvor kan jeg låne penge sikkert online?

Hos Ikano Bank, som er registreret under Finanstilsynet, kan du optage et sikkert online lån – læs mere på https://ikanobank.dk/laan/ 

More articles