Er der gået hul i dit emaljebadekar? Få hjælpen her

20 oktober 2021 Birthe Boye Vestergaard

editorial

Uanset om der er kommet et lille hak eller et lidt større hul i dit emaljebadekar, er det en god ide at få det repareret. Med de rette fagfolk på sagen, kan du nemt få lavet en re-emaljering.

Har du tabt en hård genstand ned i dit badekar? Måske er emaljen krakeleret, eller der er kommet et afslag. Det kan være en udfordring med et hul i badekarret, hvis hullet sidder i den nederste del af karret, hvor vandstanden som regel er over. For så vil vandet fosse ud.

Heldigvis kan du nemt få repareret dit emaljebadekar. Hvis du kontakter professionelle fagfolk, kan de komme hjem til dig og fikse skaden i løbet af kort tid. Dermed kan du hurtigt tage dit badekar i brug igen. Med erfarne fagfolk er du sikret et ordentlig og vedvarende lapning af badekarret.

Og når det er fagfolk, der ved, hvad de gør, kan du blot læne dig tilbage. Det kan du gøre med en tryg vished om, at du snart har det flotteste skinnede kar, der er klar til adskillige timers brug.

Slip for besværet med at rive det gamle badekar ned

Når der er tale om reparation af et emaljebadekar, sparer man al det bøvl, der kan være med at nedrive det gamle badekar. Du slipper med andre ord for en del byggerod samt at betale prisen for et splinternyt badekar. 

Med metoden re-emaljering kommer dit badekar til at fremstå som nyt. For kort at forklare processen med re-emaljering, kan man sige, at badekarret får et nyt lag emalje. Dermed bevarer du dit gamle badekar, men det får et nyt og smukt look uden grimme afslag, huller, eller hvad badekarret i øvrigt havde af brugsspor.

Re-emaljering er en proces, hvor der bruges materialet polyurethan. Det er et materiale, der er besværligt at arbejde med, og det kræver derfor stor erfaring for at håndtere materialet korrekt. Når det bliver håndteret korrekt, får du til gengæld den flotteste nye overflade på dit gamle badekar.

Flere Nyheder