Din dør har sit eget visuelle udtryk

17 maj 2022 Lotte Hindsberg

De fleste undervurderer eller glemmer, at deres døre er lige så meget en del af boligens visuelle udtryk som resten af deres møbler. Derfor er det en god ide at få dem udskiftet, hvis de ikke lige passer til din stil. Ved siden af, at du samtidig kan få et hjem der er mere lydisoleret. 

Der findes overordnet to forskellige slags døre. Celledøre og massive døre. De første er billigste, men tilbyder ikke meget beskyttelse for den naturlige larm, der findes i et hjem. Især hvis der er børn. Det kan massive døre derimod. Du behøver ikke have massive døre indtil alle dine rum.

Blot indtil dem hvor der generelt er mere støj. Badeværelse, køkken, sove- og badeværelse. Rum som du mere sjældent bruge som loft og kælder, kan som udgangspunkt sagtens være en celledør. Du kan se flere eksempler på døre på https://klarvinduer.dk/dore.

døre

En eller flere nøgle

Skal du have udskiftet dine døre, er der flere ting du skal overveje. En af dem er om de skal have samme lås eller hver deres. Fordelen ved kun at have en nøgle er at du ikke har et kæmpe nøglebundt.

Du kan også vælge om du skal have en dør ind til badeværelset, hvor du har et spejl på indersiden og dermed spare plads. Plads som du kan bruge på noget andet. Det samme gælder din dør ind til dit køkken og måske også ind til børneværelserne. Få en dør hvor det er muligt at skrive med kridt. Du kan også være modig og få en dør i en anden farve indtil dine børneværelse.

Syntes du at du har et eller flere værelser der er lige mørke nok, kan du overveje om du skal udskifte dørene, med døre der har glas i. Det vil fungere som et ekstra vindue og give mere lys.

Flere Nyheder