Dekorer din stue med eksklusiv belysning fra Le Klint

25 februar 2020 Anne-Mette Hansen

editorial

I din stue er det vigtigt at have god belysning, som gør rummet hyggeligt at opholde sig i. Derudover skal lamperne i sig selv også være dekorative og passe ind i rummets stil. Har du en nordisk og rustik stil, så skal lamperne også bære præg af dette og er din stil mere moderne, så skal lamperne være enkle og stilrene. Det danske belysnings brand Le Klint fører et væld af eksklusive kollektioner, der kan bruges i både den klassiske, moderne og rustikke indretning af stuen. 

Tidløse Le Klint lamper til din stue indretning

Lamper fra Le Klint er indbegrebet af godt, dansk design. Her får du en stilren lampe, som du kan have hængende gennem generationer, uden at den bliver umoderne at se på. Brandets historie går mange år tilbage, men det betyder ikke, at de kun har klassiske designs. De har med tiden altid introduceret nye designs. Derudover er deres lamper generelt også meget tidløse, og modellerne der var populære for 50 år siden, er det stadig i dag. 

Le Klint lampeskærme er en sand klassiker. De ikoniske skærme passer perfekt ind i din stue. Frugtlygten, som så dagens lys allerede tilbage i 1943, er en af de virkelig populære. Den passer perfekt henover både spisebord og sofabord. 

Model 2 er en anden klassiker, designet i 1945, og en klar efterfølger til model 1. Den kan bruges på bord-, gulv-, væglamper og for sig selv som pendel – og er smuk i enhver stue. 

Køb Le Klint lamper til fornuftige priser

Leder du efter din næste, skønne lampe til stuen? Du finder et stor udvalg af eksklusive lamper fra Le Klint hos Designklassikershop.dk. Her finder du et stort udvalg af både bordlamper, gulvlamper, væglamper, lampeskærme og pendler fra mærket. Der er helt sikkert en eller flere modeller, som vil passe perfekt til netop din indretning i stuen. 

Flere Nyheder