At få betonelementer frem og tilbage

21 januar 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er utroligt at beskue, når man næsten fra den ene dag til den anden kan opleve den bygning stå der, mens der den anden dag bare var en bar mark, som der ikke så ud af meget.

Sådan er det blevet nu om dage, at man virkelig kan bygge hurtigere, så det længste arbejde egentlig består i at indhente tilladelse, få godkendelser, finde de rette arbejdsfolk og til sidst leje boligerne ud, hvis de ikke allerede er bestemt til nogle bestemte mennesker, eller de skal bruges til erhverv.

En af metoder til at lave hurtigere bygninger er blandt andet, at man kan skabe betonelementer og sandwichelementer relativt hurtigt, så de står parate, og man ikke skal lave dem på stedet eller finde ud af dimensionerne på bygningen undervejs, så man første derefter kan finde ud af, hvordan det skal laves.

Al den slags kan man aftale og udregne på forhånd, så man har det parat, og det kan man få lavet hos https://www.thomas-gruppe.dk/ .

betonelementer

Betonelementerne skal også på plads

Man har forskellige værktøjer og metoder til at sammensætte betonelementerne på stedet, om de er store eller små, for de skal heller ikke være for svære at få frem og eventuelt tilbage, hvis de mod forventning skal rettes til.

Men man sørger så vidt muligt for, at man laver dem tilpas store og ikke for små, så de kan udfylde deres rolle i en passende dimension, når de kommer ud på byggepladsen.

Men sådan noget beton er jo tungt, så man skal også have tungt maskinel til at få dem frem.

Som regel har man transportmuligheder, der er lavet til, at man netop kan transportere betonelementer bedst muligt, så de sidder stille, ikke ødelægger transportmuligheden og kommer sikkert frem.

Ellers kunne det måske være en mulighed at have dem i en container.

Flere Nyheder