Velholdte brugte biler i fin stand – find dem online

21 november 2019 Astrid Pedersen

editorial

Når familiens transport behov ændrer sig, kan det være nødvendigt at føje nye kræfter til den eksisterende vognpark. Det kan for eksempel være i forbindelse med familie forøgelse, eller når børnene skifter skole eller far eller mor får ny arbejdsplads. Det kan være vanskeligt at få logistikken til at gå op i en højere enhed med kun én bil, hvis man er bosiddende i et af de mange yderområder, hvor det er småt med den offentlige transport.

Desværre er det i Danmark meget dyrt at købe en ny bil, hvilket ikke mindst skyldes de mange skyhøje skatter og afgifter, som af den danske stat pålægges anskaffelse af bil. De færreste kan således finansiere køb af ny bil uden at gældsætte sig. Og står man med en nystiftet familie, er det nok det sidste, man har lyst til.

Få meget mere bil for pengene med en brugt bil

Til alt held er der ingen, der siger, at du har brug for en spritny bil for at dække familiens transport behov. På det danske marked for brugte biler kan du uden problemer finde en ganske udmærket bil med få år på bagsmækken. Mange bilejere vælger nemlig at sælge deres bil inden den bliver fem år gammel – enten fordi de har brug for en ny bil i professionel sammenhæng, eller fordi de blot sætter pris på at køre i den nyeste model. Udlejnings og leasing virksomheder skifter vognparken ud i takt med at der kommer nye modeller, for at kunne tilbyde deres kunder de nyeste biler.

Du kan altså være rigtig heldig at få en flot og velholdt bil med masser af kilometer tilbage i sig, hvis du vælger at købe din nye bil brugt. Og så er værditabet på en brugt bil minimalt, hvilket betyder, at du ikke mister så mange penge, hvis du efter et par år vælger at sælge din nye, brugte bil igen.

Se annoncer for brugte biler på biltorvet.dk

Flere Nyheder