Tre grunde til du kan hyre en gulvmand

23 June 2021 Steffen Hansen

editorial

Om du er lejer, udlejer eller indehaver af en bygning, så skal du sommetider bruge en gulvlægger til at hjælpe dig med at renovere på dine gulve. Her i indlægget kommer vi ind på 3 grunde til du bør hyre en gulvmand til at hjælpe dig.

Det er nemt

Hvis du budgetterer, så du har pengene til at bestille en gulvmand, så er det ekstremt nemt herfra. Gulvmanden vil typisk blot komme ud forbi, og tage en snak med dig om hvad der skal laves. Hvis det er en slibning af gulvet, vil han måle op og se hvad gulv det er. Det samme gælder ved en poleringen. Hvis det er nyt gulv, så skal der måles op og efterfølgende bestilles gulv hjem. Uanset hvad der skal ske, så er det gulvmanden som står for det, og derfor er det dejligt nemt for dig.

Der er gulvlæggere over alt

Som med mange andre håndværkere, så kan de typisk findes i alle byer, store som små. Derfor skal du ikke ud og betale dyre domme for at få en gulvmand forbi, som ikke bor i nærheden af dig. Det koster nemlig typisk ekstra, hvis de skal køre mere end en bestemt distance, for at køre ud og hjælpe dig med opgaven.

Det er ikke dyrt

Selvom man skulle tro det, så er en gulvmand faktisk ikke specielt dyr. Prisen afhænger selvfølgelig af hvad der skal laves, hvor stor dit hjem er, og hvor hurtigt det skal laves. Så hvis du har et hjem, som trænger til en slibning, og det kun er 50 kvadratmeter, så koster det dig næsten ingenting. Har du derimod et kæmpe hus på 400 kvadratmeter, så kan det hurtigt rende op. En gulvmand beregner prisen på kvadratmeter, og derfor afhænger prisen 100% af hvor stor boligen der skal laves noget ved er.

More articles