Trænger dit badeværelse til en opgradering

31 oktober 2019 Annemette Poulsen
Trænger dit badeværelse til en opgradering

Det er ikke nogen hemmelighed, at de rum som vi bruger mest i hjemmet, til tider kan trænge til at se en kærlig hånd. Det er nemlig dem, som der slides mest på som følge af alt den brug. Og her er det især badeværelset, der er tale om. Det er et rum, som vi besøger ofte flere gange hver dag, og derfor er det også noget, som der vil komme til udtryk efterhånden, som tiden går. Det er for eksempel noget, der vil vise sig på alt fra skabslåger og armatur til den emalje, der findes på for eksempel et badekar.

 

Skab et nyt udtryk

Som med alt andet så er det også muligt at slide på et badekar, og det betyder, at emaljen efter nogle år vil tage skade. Dermed bliver det sværere at holde badekaret rent lige såvel, som det vil få et mere slidt udtryk. Det er noget, der kan smitte kraftigt af på helheden, når man går ud og ser sig om på et badeværelse, som straks ikke vil føles så sterilt og rent længere. Og så er det for eksempel svært at opnå den fornemmelse af spa og hverdagsluksus, som der er mange, der søger, netop når de er så heldige at have et badekar i deres badeværelse.

 

Få udført en professionel emaljering af badekar

Men det findes der heldigvis en løsning på. Det er nemlig muligt at få fornyet emaljen på et badekarigen helt uden brug af for eksempel epoxy – selv efter mange år. Det handler bare om at tag et kig på de muligheder, der byder sig for dig i forhold til det, som der kaldes for en professionel re-emaljering. Med en sådan vil dit badekar ofte komme til at se ud, som var det nyt, og derfor vil det også give dig en følelse af, at du befinder dig på et helt nyt badeværelse i helt op til 20 år.

Flere Nyheder