Styrk dit CV – tag et kursus

31 august 2021
Steffen Hansen

Der stilles større krav til et CV i dag, end for blot 10-15 år siden, så det er derfor vigtigere end nogensinde at have et opdateret og stærkt CV, hvis du vil gøre dig nogle forhåbninger om at lande dit drømmejob, eller kravle helt op i toppen af karrierestigen. Hvordan finder man så et godt og relevant kursus? Alt dette kan du læse mere om i denne artikel, hvor vil kigge på hvordan man bedste finder et godt og relevant kursus, for dig.

Ræk ud til dine kollegaer

En af de bedste metoder til at finde et godt kursus, der kan styrke dit CV, er ved at række ud til dine kollegaer og høre om de har været på, eller kender til, et godt og relevant kursus for dine arbejdsopgaver eller ambitioner og om at få en forfremmelse. Det er en fordel at spørge kollegaer da i arbejder inden for det samme område, og dermed er der større sandsynlighed og for at få anbefalet et kursus der passer til dig og dine behov.

Søg på internettet

Du kan også søge på internettet, hvor de fleste kursuscentre og andre udbydere af kurser, kan findes med deres hjemmeside. Det er en fordel fordi det giver dig mulighed for at tjekke op på de enkelte steder, ved f.eks. at læse andres anmeldelser, avisartikler eller lignende. Det er let at søge et kursus på internettet. Hvis du f.eks. gerne vil på et kursus der gør dig bedre til at bruge Office pakken søger du bare på “Office kursus + navnet på din by” eller “Office kursus + i nærheden af mig”, og så vil de vist alle de udbydered der findes i din by eller i dit lokalområder. Kan du mod forventning ikke finde et kursus tæt på dig, så kan du med fordel tage et online kursus. Du kan også læse mere her: https://www.4d.dk/kurser/business-intelligence/power-bi 

Flere Nyheder