Spar penge uden at spare på varmen med en varmepumpe

31 marts 2022 Astrid Pedersen

editorial

Overvejer du at skifte fyret ud med en varmepumpe? Så bør du læse med i det følgende og få information om alle fordelene ved dette skift.

Skær toppen af din varmeregning med en varmepumpe

Faktisk er overskriften til dette afsnit lidt misvisende. Det er nemlig ikke kun toppen du kan forvente at skære af dine samlede udgifter til varme på årlig basis. Faktisk kan du belave dig på at skulle barbere op imod tre fjerdele af husstandens varmeregning når du skifter fra et fyr til en luft til vand varmepumpe. Og det er da en besparelse som tydeligt kan mærkes.

Den store besparelse skyldes primært den høje effektivitet med hvilken en varmepumpe udnytter den tilførte energi. En luft til vand varmepumpe er på dette punkt meget mere effektiv end et gammelt fyr.

varmepumpe

Du får således samme mængde opvarmet vand i haner og radiatorer ved et meget mindre forbrug, og dermed til en langt lavere pris. Og da en luft/vand varmepumpe samtidig er mere driftsikker end et gammelt udtjent fyr skal du ikke regne med de store omkostninger i forbindelse med rensning, reparation og yderligt vedligehold.

Skån miljø og klima med en luft/vand varmepumpe

Den gode udnyttelse af energien gør samtidig varmepumpen til det mest klima venlige alternativ til fyret. Du og din familie kan således reducere jeres samlede co2 aftryk ganske betragteligt ved at skrotte fyret og i stedet installere en moderne varmepumpe. Og så kan I skrue op for varmen med god samvittighed.

Køb varmepumpe i Hjørring hos Erik Lytzen A/S

Hvis du er bosiddende i Hjørring kan du hos installatør virksomheden Erik Lytzen A/S få hjælp til såvel valg af den rette luft til vand varmepumpe som levering, montering og installering af varmepumpe. Du kan læse mere, og kontakte Erik Lytzen A/S direkte via hjemmesiden lytzen.dk.

Flere Nyheder