Skal du være gadesmart, så skal det være en flexfit

05 maj 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvis du ikke lige umiddelbart ved, hvad en flexfit er, så er du i hvert fald ikke gadesmart, men derfor er det aldrig for sent at blive det uanset alder.

Måske mener du, at det bare ligner en almindelig kasket, når du ser den, men det må du ikke sige, for så afslører du, at du ikke ved noget om den slags, for det er ganske korrekt, at for det utrænede øje kan det skam ligne en kasket, men det er så meget mere end det.

For hvis man er en gadesmart dreng eller pige, så er det klart sådan en her fra ny, som man vælger at gå med, end en ganske almindelig kasket.

Der er nemlig stor signalværdi i at vise sådan en frem, og man kan vise, at man tilhører et bestemt slæng; og så er sådan en sjældent beskidt, selvom segmentet til den slags beklædningsgenstande som regel ikke holder deres ting rene, men det siger noget om, hvor meget de skatter deres hatte.

flexfit

Flexfit er simpelthen bare det nye

Der findes efterhånden mange moderne udgaver af caps, og det kan være svært at finde ud af, hvad de forskellige signalerer, og det kan da også variere fra gruppe til gruppe, og hvor man er i landet.

For det trænede øje kan man kende forskel på de forskellige caps på lang afstand, men for det utrænede øje skal man virkelig tæt på.

Man kan derfor let komme til at forveksle en flexfit med en anden type kasket.

Men skal du være med på moden og være lidt ung med de unge – uanset din alder – så skal du vælge en flexfit, for så er der en stor chance for, at du ikke går helt galt i byen.

Og der skal nok være en, som der passer til dit hoved.

Flere Nyheder