Sådan finder du andre ligesindede med interesse for BMW

18 December 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det umiddelbare lette svar kan jo være, at man da bare skal gå på nettet og finde nogle på de sociale medier, som har interesse for BMW‘er, men dog er det ikke så let, som man tror.

For det er måske mere folk, der samler på disse biltyper, kan lide veteranbiler, rode med dem, skille dem ad og samle dem igen, man leder efter, end nogle unge personer, som kører vejræs og kan lide at tune deres biler.

Det rette klientel for en kan være godt gemt eller svære at finde, så man må tænke lidt alternativt og måske en anelse gammeldags for at finde dem – men det er ikke umuligt.

For man kan skam sagtens bruge nettet, men led efter hjemmesider og fora, der har med den slags biler at gøre, for det er nok nærmere her end på de sociale medier, at man finder den type mennesker.

Dog kan man også gøre noget så gammeldags som at blive medlem af et veteran-blad, hvor der kan være noget med BMW for eksempel, eller et andet bilblad, hvor der måske bliver nævnt noget om nogle biltræf ude i det danske land.

Den slags mennesker kan nemlig godt lide at mødes, og hvis du deltager i den slags med din BMW, så skal du nok hurtigt opleve, at folk kommer i tale, og så har du måske fundet dig et netværk.

Dette netværk kan så oplyse dig om nogle klubber eller andre steder, hvor man mødes mere jævnligt og snakker om biler generelt, hvor du så kan være velkommen til at betale medlemsskab og dukke op.

Den slags kan man nok ikke altid finde frem til på nettet, da det er en lukket klub, som man ellers skal kende til.

Så løsningen er dermed at tænke alternativt og komme ud at tale med folk.

More articles